A Szentantali Múzeum (Svätý Anton)

Múzeum dotációs szervezetként működik a Szlovák Mezőgazdasági és Területfejlesztési Minisztériumának közvetlen irányitása alatt.

 

svadobny salon sv anton
muzeum polovnictva
park sv anton

 

Ez az egész ország területén működő célirányos szervezet. A múzeum céltudatosan és rendszeresen halmozza fel a gyűjtemények darabjait, hozzáértően dolgozza fel a művészettörténeti, valamint a múzeum vadászgyűjteményének darabjait, a gyűjtemény darabjait a nyilvánosság számára állandó kiállitások, hosszú- és rövidtávú, valamint vándorkiállitások formájában teszi hozzáférhetővé.

A Szentantali Múzeum egy országos jelentőségű vadász múzeum, amely több nemzetközi tevékenységet is folytat. Szakmai és módszertani tevékenységet folytat, feldolgozza, hozzáférhetővé teszi és felhasználja a létező dokumentumokat az átfogó dokumentáció tükrében, valamint a szlovákiai vadászat jelenlegi helyzetét és a Koháry-Coburg nemzetség történetét tárja fel.

A vadászat szakterületén és a Koháry-Coburg nemzetség történetének a kutatásában szlovákiai és külföldi szakmai intézményekkel közösen munkálkodik. Minden ismeretet a kulturális és oktatási tevékenységet során használnak fel.

  

Múzeum vo Svätom Antone

 045 691 39 32

 0915 821 973 - sekretariát

 0918 877 062 - pokladňa
(rezervácie vstupov
pre organizované skupiny)

 

 info@msa.sk

 Múzeum vo Svätom Antone
Svätý Anton 291
969 72 Svätý Anton

Facebook

Otváracie hodiny

ZIMNÁ SEZÓNA

november - marec

sprevádza sa zimný okruh

8.00 hod. - 15.00 hod.

vstupy každú celú hodinu
prvý vstup o 9.00 hod.

Otvorené - UTOROK až SOBOTA

 

 Vstupné:

  • Dospelý už od 6 €
  • Deti už od 0,50 €

Ako nás nájdete

© 2016 Kaštieľ vo Svätom Antone All Rights Reserved. Designed By Noprint s.r.o.